Mai mult de 30 de artişti români şi internaţionali de top vor susţine show-uri, timp de trei zile, între 2-4 septembrie, în cadrul festivalului Fall in Love organizat pe domeniul de la Mogoşoaia. Paolo Nutini, Jessie Ware, Suede, Mura Masa, Years & Years, Arrested Development sunt doar câţiva dintre artiştii care vor participa pe cele trei scene ale festivalului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul reuneşte iubitorii de muzică de toate vârstele într-un loc de poveste, domeniul Palatul Mogoşoia, unul dintre cele mai frumoase ansambluri brâncoveneşti, situat la doar 15 kilometri de Bucureşti.

Anul acesta, energia concertelor va fi completată de activităţi alternative: plimbări cu caiacele pe lac, camping, zone de relaxare în pădurea de arbori seculari (în natura), zonă de food, picnic, instalaţii de artă şi multimedia, photo corners inedite, Cortul Magic - un loc special de joacă pentru copii şi multe alte surprize, pe care organizatorii le vor dezvălui pe parcurs.

În perioada festivalului, participanţii la eveniment vor putea ajunge la festival cu liniile de transport special Bucureşti-Mogoşoaia, tur-retur. Autobuzele vor pleca de la staţia de metrou Intermodal Străuleşti.

Paolo Nutini, pentru prima oară în România

Prezenţa artistului britanic Paolo Nutini pe scena festivalului Fall in Love este o premieră pentru România. La începutul lunii iulie, acesta a lansat, după o absenţă de opt ani, al patrulea material de studio, la Atlantic Records. Albumul "Last Night in the Bittersweet", în cheie indie, R&B şi pop, a luat cu asalt topurile, clasându-se pe primul loc în UK Albums Chart. Acesta este al treilea album consecutiv al lui Paolo Nutini care ajunge în vârful topurilor din UK.

Scena techno este locul ideal pentru cei mai iubiţi Dj-i underground români, care au schimbat muzica electronică la nivel global, nu doar prin sunetul specific, ci şi prin atitudine şi creativitate.

Din line-up-ul de anul acesta fac parte: CAP, Cezar, Charlie, Dan Andrei, Kozo, Miss I, Praslesh, Priku, Rhadoo, Sit, Sublee şi Vizan.

Abonamentele Early Bird pentru Fall in Love sunt sold out. Abonamentele sunt acum disponibile la preţul de 235 lei + taxe / buc şi abonament + camping la preţul de 324 lei + taxe / buc. Acestea pot fi achiziţionate pe www.bilete.ro şi din reţeaua naţională Bilete.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.