Ziua copiilor şi a jocurilor din cadrul Festivalului Internaţional de Film NexT este desemnată data de 9 aprilie, când, la Cinema Elvira Popescu din Bucureşti, se va desfăşura un program special de scurtmetraje dedicat cinefililor cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul este compus din două etape: proiecţia filmelor şi jocurile derivate din temele sau personajele acestora. Proiecţiile vor începe la orele 10.30 şi 11.30, iar preţul unui bilet este de 5 lei, informează organizatorii.

Din program fac parte nouă pelicule, din ţări ca Taiwan, Spania, Canada, Franţa, Ungaria, Olanda şi Iran, care povestesc fără cuvinte, dar cu inventivitate, graţie şi umor despre salturi până la cer, stele căzătoare, lupte, urmăriri şi acrobaţii.

Festivalul Internaţional de Film NexT este un eveniment organizat de Societatea Culturală NexT.

Biletele şi abonamentele pentru cea de a zecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film NexT, care se desfăşoară în peroada 7 - 11 aprilie, se pot achiziţiona online de pe www.eventbook.ro.

Ediţia aniversară se va desfăşura la Cinema Muzeul Ţăranului şi Cinema Elvira Popescu şi într-o serie de spaţii neconvenţionale, amenajate special pentru a găzdui proiecţii de film. 

Festivalul Internaţional de Film NexT a fost iniţiat şi este dedicat memoriei regizorului Cristian Nemescu (31 martie 1979 - 25 august 2006) şi sunetistului Andrei Toncu (8 aprilie 1978 - 25 august 2006).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.