Organizatorii Festivalului de Film de la Berlin au anunţat joi că ediţia de anul viitor a evenimentului va avea loc cu prezenţă fizică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce anul acesta festivalul a avut loc în format hibrid, în două etape, cea de-a 72-a ediţie va avea loc între 10 şi 20 februarie 2022.

Evenimentele paralele, European Film Market (10 - 17 februarie), Berlinale Co-Production Market (12 - 16 februarie), Berlinale Talents (12 - 17 februarie) şi World Cinema Fund vor avea loc online şi cu prezenţă fizică.

În plus, Berlinale Series Market (14 - 16 februarie) va găzdui o selecţie de proiecţii şi conferinţe.

Festivalul este condus de Mariette Rissenbeek şi Carlo Chatrian, care au transmis că nevoia unui festival cu prezenţă fizică şi a întâlnirilor faţă în faţă este „evidentă” atât în cazul industriei, cât şi al publicului.

Mai multe informaţii legat de modul în care se va desfăşura evenimentul vor fi anunţate în prima jumătate a lunii noiembrie.

Anul acesta, marele premiu - Ursul de Aur - a revenit filmului „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc”, regizat de Radu Jude.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.