Ediţia de anul acesta a festivalul de film DaKINO, a 29-a a evenimentului, nu va avea loc, au anunţat organizatorii printr-un mesaj publicat pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Amintind că, în ultimii ani, sălile de cinema au fost pline în timpul proiecţiilor din festival, organizatorii au precizat: „Organizarea unui astfel de festival presupune o finanţare adecvată, cu sprijinul atât al partenerilor de stat, cât şi al celor privaţi”.

„Deşi bugetul festivalului nu a fost pe măsura reală a nevoilor noastre, am reuşit să organizăm ultimele două ediţii ale DaKINO fără să renunţăm la principiile noastre. Subfinanţarea deja cronică a festivalului ne obligă să anunţăm astăzi, cu regret, că ediţia din 2020 a DaKINO nu va putea avea loc. Sperăm să vă anunţăm cea de-a 29-a ediţie în 2021”, este mesajul publicat vineri.

Cea de-a 28-a ediţie a avut loc în luna martie a anului 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.