Bonnaroo Music Festival, programat să înceapă joi în zona rurală a statului Tennessee, a fost anulat din cauza vremii nefavorabile, au anunţat organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Motivul nu a avut legătură cu Covid-19, ci cu ploile însemnate care au căzut în ultimele zile în Tennessee, aduse de uraganul Ida.

Organizatorii au explicat situaţia în mesaje publicate pe reţelele de socializare şi au spus că evenimentul va avea loc în luna iunie a anului viitor. La fel ca toate celelalte evenimente majore, Bonnaroo nu a avut loc nici anul trecut, din cauza pandemiei.

Lineup-ul din 2021 era format din Foo Fighters, Megan Thee Stallion, Lizzo, Tame Impala, Tyler, the Creator şi Rufus du Sol, cărora li se alăturaseră alte zeci de nume.

Luna trecută, Janelle Monae şi Lana Del Rey s-au retras din festival şi au fost înlocuite în lineup cu Khruangbin şi Rufus du Sol.

„Am făcut tot ce am putut ca evenimentul să meargă înainte, dar Mama Natură ne-a adus o mare cantitate de ploaie în ultimele 24 de ore şi am rămas fără opţiuni ca acesta să aibă loc în siguranţă (...) Ne vedem în iunie 2022”, a fost mesajul organizatorilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.