Actriţa Felicity Huffman, cunoscută pentru rolurile din „Transamerica”, ce i-a adus o nominalizare la Oscar, şi din serialul „Desperate Housewives”, dar şi pentru ispăşirea anul acesta a unei pedepse cu închisoarea fiind acuzată de înşelătoriei cu privire la dobândirea de locuri la universităţi americane de elită, revine la actorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Huffman va juca împreună cu Zack Gottsagen („The Peanut Butter Falcon”) într-o comedie ABC, scrie Deadline.

În producţia care nu a primit încă un titlu, ea este proprietar al unei echipe din liga de juniori de baseball, pe care a moştenit-o după ce a rămas văduvă. Cu o familie disfuncţională, ea face eforturi să se adapteze situaţiei. Proiectul este inspirat de Susan Savage, care deţine River Cats, echipă campioană din Sacramento.

Becky Hartman Edwards va scrie şi va fi producător executiv al proiectului pentru care şi Huffman va fi producător executiv.

Felicity Huffman a jucat în „Desperate Housewives”, pentru care a  primit un trofeu Emmy, „American Crime” şi „Sports Night”, producţii ABC. Din palmaresul ei face parte şi un trofeu Globul de Aur, pentru „Transamerica”, iar între cele mai recente proiecte din care a făcut parte se numără „When They See Us” şi „Get Shorty”.

Gottsagen a fost lăudat de critici pentru interpretarea din „The Peanut Butter Falcon”, primul său lungmetraj, în care a jucat alături de Shia LaBeouf şi Dakota Johnson. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.