Cu ajutorul inteligenţei artificiale Revocalize.ai, fanii festivalului Neversea (6-9 iulie) pot cânta în cele patru zile de festival cu vocea artiştilor: Marius Moga AI, Lora AI, Alex Velea AI, Ioana Ignat AI, Nosfe AI, Mario Fresh AI şi mulţi alţii. În plus, îşi pot crea vocea AI şi să facă cover-uri instant folosind AI. Neversea prezintă pentru prima dată la un festival din lume tehnologia Revocalize, o tehnologie care permite să amprentezi o voce şi apoi să o tranformi în orice voce.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ediţia aniversară din acest an a festivalului Neversea va oferi numeroase surprize pentru zecile de mii de fani care vor fi prezenţi să celebreze cei cinci ani de festival. De-a lungul celor patru zile şi patru nopţi de festival, organizatorii Neversea au pregătit o serie de activări, momente speciale, jocuri de lumini şi zone instagramabile. Show-urile impresionante alte artiştilor naţionali şi internaţionali, vor face ca experienţa de festival să fie una memorabilă.

Anul acesta, 30 de designeri români îşi dau întâlnire la festivalul Neversea la F.A.B Stage, unde fanii pot găsi haine, colecţii capsulă, încălţăminte, bijuterii şi accesorii. De asemenea, organizatorii pregătesc şi zone cu artişti de hairstyle, makeup şi tatuaje temporare. Participanţii au astfel ocazia să fie răsfăţaţi cu coafuri, împletituri şi machiaje speciale de festival.

Aici fanii festivalului Neversea pot găsi brand-uri precum: Flash Tattoos, Aer Wear, GNA, Belher, Les Waves, Festival Dresses by GIA, MySimplicated, Hamza, The Black Sheep, Exclusives.ro, Dadarlat, Retro Future şi mulţi alţii. Toţi cei care îşi doresc un look special de festival pot veni la F.A.B. Stage pentru outfit-uri ca pe catwalk.

Zona de fashion din festival este completată de merch-ul de festival. De la magazinul de peste 100 mp festivalierii vor putea achiziţiona tricouri, hanorace, prosoape şi multe alte articole vestimentare din noua colecţie marca Neversea, numeroase accesorii pentru un look desăvârşit, dar şi mici suveniruri care să se transforme în amintirea de la festival. O noutate pentru acest an este că, la zona de merchendise, se pot face tatuaje temporare, pentru un stil personalizat de festival.

Experienţa unică care poate fi trăită timp de patru nopţi şi patru zile la festival este completată de zonele instagramabile, de artiştii stradali, dansatori şi cataligari. Spectacolele pirotehnice, show-urile de lumini sau artificiile de zi vor completa experienţa celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa. 

Cele şase scene ale festivalului sunt cu adevărat spectaculoase, iar mainstage-ul va fi în deplină armonie cu elementul central al Neversea, SOARELE.

Ecstatic Dance cu Emil Rengle

În zilele de joi şi sâmbătă, începând de la ora 16.30, în faţa scenei DayDreaming, va avea loc o ceremonie specială prin dans, un ritual al celebrării soarelui, printr-un moment Ecstatic Dance, o mişcare de eliberare, care îi va încuraja pe toţi cei prezenţi să se simtă ei însişi, să îşi îmbrăţişeze autenticitatea, să se auto-descopere, într-o călătorie spre suflet şi spre bucuria de a fi. La moment vor fi prezenţi facilitatori şi influenceri precum Emil Rengle, Laura Maier, Alina Smarandescu, Otniela Sandu, Ana Gum, Luana Chebeleu, Bianca Patrichi şi mulţi alţii.

Marius Moga lansează în premieră globală Revocalize.ai la Neversea

Neversea este primul festival din România care se asociază cu o platformă AI utilizabilă în premieră mondială, doar în cadrul festivalului. Fanii au parte de o activare de amploare, cu o înălţime de aproape şase metri, care se deschide printr-o poartă, cu efecte de lumina si fum, la care poti sa imortalizezi cele mai faine momente. Aici vocea şi muzica se împletesc cu ajutorul Revocalize.ai.

Revocalize.ai este o tehnologie dezvoltata si fondata de Sebastian Dobrincu si Marius Moga si permite amprentarea propriei voci al carui timbre poate fi ulterior utilizat pentru a înlocui orice altă voce. Fanii pot opta pentru doua categorii de servicii, la activarea Revocalize.ai: Cântă cu vocea lor AI, unde vocea ta va fi înlocuită cu modelul AI al artistului ales sau Cântă ei cu vocea ta AI, unde îţi amprentezi vocea, inregistrându-te în studioul de pe plaja Neversea, cu ajutorul unui ghid virtual, după care primeşti un fişier audio in contul tau Revocalize AI, cu vocea ta pe o piesă aleasă. Dezvoltată de muzicieni, construită pe un algoritm complex de machine learning, Revocalize.ai oferă cea mai realistă şi aproape de adevăr generare AI a unei voci umane, unde orice voce va suna bine.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.