Fani ai francizei „Star Wars” au semnat o petiţie online prin care cer înlocuirea actriţei Carrie Fisher cu Meryl Streep în rolul Prinţesei Leia, în cel de-al nouălea film al seriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Petiţia este adresată companiilor Disney şi LucasFilm, preşedintelui LucasFilm, Kathleen Kennedy, şi regizorului JJ Abrams.

În această petiţie, Streep este descrisă drept „o candidată ideală”, deoarece „a fost cunoscută întotdeauna ca cea mai bună actriţă contemporană”.

„Cu trei premii Oscar şi 20 de nominalizări (probabil 21 până anul viitor), succesul ei în actorie este recunoscut de mult timp. Dincolo de performanţele ei, relaţia pe care a avut-o cu Carrie Fisher şi interpretarea din «Postcards From The Edge» (cu scenariul semnat de Fisher, după o carte scrisă de ea, n.r.) o fac, de asemenea, un candidat ideal pentru rolul Leia în următorul lungmetraj al francizei «Star Wars»”, arată petiţia.

Streep a interpretat personajul Suzanne Vale în filmul „Postcards From The Edge”, rol care, potrivit petiţiei, ar reprezenta-o chiar pe Carrie Fisher.

Leia ar fi trebuit să se afle în centrul scenariului celui de-al nouălea film al francizei, înainte de decesul actriţei Carrie Fisher. Producătorii „Star Wars” au anunţat că nu o vor crea digital pe Fisher pentru viitoarele filme, aşa cum au făcut în spin-off-ul „Rogue One: A Star Wars Story”.

„Ca fani ai «Star Wars» şi ai actriţei Carrie Fisher, chiar vrem ca Leia să strălucească în episodul nouă şi cu siguraţă nu ne dorim ca ea să fie scoasă din scenariu brusc, fără logică”, mai arată petiţia.

Petiţia a strâns deja aproape 8.600 de semnături, apropiindu-se de obiectivul propus – de 9.000 de semnături. 

Carrie Fisher a murit la vârsta de 60 de ani, pe 27 decembrie 2016, în urma unui stop cardiac. Ulterior, legiştii din Los Angeles, care au examinat corpul actriţei pe 30 decembrie, au constatat că artista a murit din cauza apneei în somn şi a „altor factori nedeterminaţi". Actriţa a suferit şi de arteroscleroză şi a consumat droguri, potrivit unui comunicat al medicilor. 

La o zi după moartea actriţei Carrie Fisher, pe 28 decembrie, mama ei, actriţa Debbie Reynolds, a murit din cauza unui atac cerebral la vârsta de 84 de ani.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.