Familia regală britanică sărbătoreşte Ziua Tatălui. Duminică, pe contul ducilor de Cambridge a fost publicată o fotografie cu prinţul William în compania celor trei copii, George, Charlotte şi Louis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viitorul rege al Angliei şi cei doi prinţi şi prinţesa apar surâzători, în vacanţă în Orientul Mijlociu, mai exact în Iordania, potrivit revistei People. Tânărul Louis este pe umerii tatălui, în timp ce copiii mai mari îi stau de-o parte şi de alta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

"Dorim o sărbătoare fericită tuturor taţilor şi bunicilor din toată lumea", declară ducele şi ducesa de Cambridge în mesaj. 

Publicarea acestei fotografii precede un alt eveniment pentur familia regală: 40 de ani ai prinţului William pe care îi va împlini marţi.

 

Cu aceeaşi ocazie, Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, ducesa de Cornwall, au făcut publice trei fotografii de familie. 

 

Pe contul The Royal Family a fost publicată o fotografie cu regina Elizabeth II, în tinereţe, surâzătoare, alături de tatăl ei, regele George al VI-lea, în 1946. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.