Familia Gucci a transmis că este nemulţumită de abordarea cineastului Ridley Scott în filmul cu Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino şi Jared Leto în distribuţie şi că acest lungmetraj se amestecă în vieţile private ale moştenitorilor lui Guccio Gucci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Patrizia Gucci, strănepoată a lui Guccio Gucci (1881 - 1953), fondatorul casei de modă, a declarat pentru Associated Press că este îngrijorată de faptul că filmul „merge dincolo de repunerea în scenă a unei crime adevărate şi se amestecă în vieţile private ale moştenitorilor lui Guccio Gucci”.

„Suntem cu adevărat dezamăgiţi. Vorbesc în numele familiei. Fură identitatea unei familii pentru a face profit, pentru a creşte veniturile sistemului de la Hollywood... Familia noastră are o identitate, intimitate. Putem vorbi despre orice. Dar există o limită ce nu poate fi trecută”, a declarat ea.

Filmul „House of Gucci”, producţie MGM, urmăreşte povestea adevărată a Patriziei Reggiani, fosta soţie a moştenitorului imperiului, Murizio Gucci, care a fost ucis în 1995 la comanda ei. Ea a fost condamnată în 1998 pentru orchestrarea asasinării lui Gucci după ce a descoperit că el i-a fost infidel. Deşi a primit o condamnare la 29 de ani de închisoare, Reggiani a executat 18 ani şi a fost eliberată în 2016.

Lady Gaga, pe numele real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a publicat pe 9 martie o imagine în care apare alături de Adam Driver, care joacă rolul lui Maurizio Gucci, cu textul: „Signore e Signora Gucci” (domnul şi doamna Gucci, n.r.).

MGM a stabilit ca filmul „House of Gucci” să fie lansat pe 24 noiembrie.

Patrizia Gucci a mai spus că a luat legătura cu soţia regizorului, Giannina Facio, pentru a primi o lămurire privind „scopul filmului”, dar nu a primit vreun răspuns. Facio s-a întâlnit cu câţiva membri ai familiei Gucci la începutul anilor 2000 pentru a discuta legat de un eventual proiect care l-ar fi avut în centru pe tatăl Patriziei Gucci, Paolo, şi pe bunicul ei, Aldo.

Subliniind că echipa de producţie a lungmetrajului lui Scott nu a contactat familia pentru a colabora, Patrizia Gucci a afirmat că familia ei urmează să decidă care va fi următorul pas pe care îl va face, după ce va viziona filmul complet. În plus, moştenitorii imperiului sunt nemulţumiţi de unele alegeri făcute pentru distribuţie, precum Al Pacino şi Jared Leto, şi îngrijoraţi că e posibil ca filmul să ducă mai departe inexactităţile pe care le-au remarcat în cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”.

„Bunicul meu a fost un bărbat foarte chipeş, ca toţi Gucci, şi foarte înalt, cu ochi albaştri şi foarte elegant”, a explicat Patrizia. „El este jucat de Al Pacino, care nu este tocmai înalt, iar în această fotografie pare gras, scund, cu perciuni, chiar urât. Păcat, pentru că nu seamănă cu el deloc”.

Despre portretizarea lui Paolo Gucci de către Jared Leto, ea a spus: „Oribil, oribil. Încă mă simt jignită”.

Lady Gaga şi Al Pacino, la filmările pentru „House of Gucci”
Lady Gaga şi Al Pacino, la filmările pentru „House of Gucci”
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.