O „explozie controlată” pe platourile de filmare ale celui de-al 25-lea film din franciza „James Bond” a rănit o persoană şi distrus decorul din Pinewood Studios, din apropiere de Londra, au transmis producătorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Explozia de la Pinewood a cauzat distrugeri decorului exterior şi nicio persoană nu a fost rănită pe platou, au anunţat reprezentanţii. Ei au adăugat că un membru al echipei din afara platoului a fost rănit uşor. 

La jumătatea lunii mai, a fost anunţat că actorul Daniel Craig va fi operat la o gleznă după ce s-a accidentat în timpul filmărilor din Jamaica.

Lungmetrajul, care nu a primit încă un titlu oficial, este regizat de Cary Joji Fukunaga, iar din distribuţie mai fac parte Rami Malek, Ana De Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Billy Magnussen, Dali Benssalah, Lea Seydoux, Jeffrey Wright, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomie Harris şi Ralph Fiennes.

Pe lângă Jamaica, filmări au loc în Londra, Italia şi Norvegia.

Filmul este programat să fie lansat în cinematografe pe 8 aprilie 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.