Evenimentul global #GataLa4 va fi marcat joi prin petreceri şi un concert organizate la „kilometrul 0 al corporatiştilor din Capitală”, cartierul Pipera, dar şi în spaţii din centrul oraşului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mii de angajaţi de la aproximativ 30 de companii care au sedii în Bucureşti vor încheia ziua de lucru la ora 16.00. Tot atunci, trupa punk-rock E.M.I.L. va susţine un concert, iar în apropierea clădirilor de birouri din Pipera, Victoriei şi Militari vor fi oferite şedinţe gratuite de yoga.

Aceasta va fi a doua ediţie de la Bucureşti a evenimentului care are loc în cea mai lungă zi din an, 21 iunie.

E.M.I.L. va concerta la Food Circus, iar petreceri de vară vor avea loc la Control, Expirat şi Energiea, precum şi în Floreasca Park.

#GataLa4 continuă iniţiativa #4PMFinish, iniţiativă ce datează din 2016 - mii de angajaţi pleacă mai devreme de la birou de National 4pm Finish Day în Marea Britanie.

Studiile arată că o zi lucrătoare de şase ore ar putea spori productivitatea. Într-un program-pilot de doi ani, Suedia a testat ziua de lucru mai scurtă pentru asistenţii medicali, iar participanţii au confirmat că s-au simţit mai fericiţi şi mai sănătoşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.