Reprezentanţii Mediapro Music au transmis organizatorilor Selecţiei Naţionale Eurovision 2017 solicitarea de retragere din concurs a piesei ”I know”, interpretată de Lora, fără a menţiona motivele care au stat la baza deciziei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Piesa Lorei este una dintre melodiile scrise de cei nouă compozitori străini care au avut încredere în preselecţia organizată de Televiziunea Română, anul acesta”, a declarat Iuliana Marciuc, producătorul Eurovision România.

”M-a bucurat foarte mult înscrierea ei în concurs, ca şi a celorlalţi tineri aflaţi în topurile muzicale. Regret retragerea unei piese bune, care avea cu siguranţă şanse să acceadă în finală, cu atât mai mult cu cât ea s-a calificat în semifinală printre primele locuri”, a mai adăugat Iuliana Marciuc.

Eurovision România continuă, zilele următoare, cu difuzarea audiţiilor din cadrul preselecţiei, într-o serie de emisiuni la TVR.

Show-ul începe duminică, 5 f şi va fi difuzat zilnic, până sâmbătă, 11 februarie, la TVR 2, TVR HD, TVR Moldova şi TVR Internaţional, de la ora 20.00.

Duminică, 12 februarie, la TVR 2, în cadrul unui show live, juriul va dezvălui numele celor 15 semifinalişti ai Selecţiei Naţionale 2017. Emisiunea va fi transmisă în direct, de la ora 20.00 şi pe TVR HD, TVR Moldova şi TVR Internaţional.
Regulamentul oficial al concursului, precum şi mai multe detalii, pot fi accesate pe site-ul TVR, la adresa eurovision.tvr.ro.

Semifinala Selecţiei Naţionale va avea loc pe 26 februarie, iar finala, pe 5 martie. Câştigătorul va fi desemnat exclusiv de public, prin televot.

Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 şi 11 mai şi finala pe 13 mai. Alături de România, în competiţie s-au mai înscris 42 de ţări.

Televiziunea Română şi European Broadcasting Union (EBU) au ajuns, în luna octombrie, la un acord prin care să facă posibilă revenirea României la Eurovision şi difuzarea, de către postul public de televiziune, a ediţiei din 2017.

Ovidiu Anton a declarat atunci, pentru Agenţia de presă News.ro, că nu este interesat să mai participe la competiţia muzicală, pentru nicio ţară, şi că se concentrează pe proiectele pe care le are alături de trupa care îi poartă numele. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.