Episodul „Pandemia - Ediţie Specială” din serialul „South Park” va fi difuzat luni, în exclusivitate în România, de postul Comedy Central.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Episodul cu durata de 60 de minute va putea fi urmărit de la ora 23.00.

Acesta reprezintă debutul celui de-al 24-lea sezon al serialului animat, data lansării celorlalte episoade urmând să fie anunţată curând.

Show-ul animat de o oră este răspunsul creatorilor „South Park” la situaţia mondială actuală şi satirizează aspecte precum răspunsul SUA la pandemie, discriminarea rasială, sănătatea mintală, educaţia, sinofobia şi multe altele.

În acest episod, telespectatorii vor afla care este rolul lui Randy Marsh în declanşarea pandemiei de Covid-19. Acesta îşi dă seama că el a fost cel care a adus virusul în SUA, după o vizită în Wuhan şi o întâlnire neaşteptată. Tot el lucrează şi la un vaccin surprinzător, despre care crede că va vindeca garantat boala declanşată de coronavirus. Copiii sunt nevoiţi să se întoarcă la şcoală, iar Eric Cartman începe o adevărată mişcare împotriva acestei decizii. Împrejurările îi determină pe poliţişti să facă schimb de roluri cu profesorii, iar lucrurile nu mai seamănă deloc cu normalul pe care locuitorii din South Park l-au ştiut cândva.

Trey Parker şi Matt Stone, creatorii serialului, au scris scenariul şi s-au ocupat de producţia acestuia. Întreaga producţie a episodului special a fost făcută de la distanţă, pe durata pandemiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.