Actriţa Emma Stone, în vârstă de 28 de ani, a detronat-o pe Jennifer Lawrence în clasamentul celor mai bine plătite actriţe din 2017, realizat de revista Forbes, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stone, care a câştigat premiul Oscar pentru rolul din "La La Land" anul acesta, a încasat 26 de milioane de dolari, potrivit calculelor revistei Forbes în ultimele 12 luni, perioada iunie 2016 - iunie 2017. 

Ea a depăşit-o pe Jennifer Aniston, în vârstă de 48 de ani, care se află pe locul doi anul acesta cu câştiguri de 25,5 milioane de dolari, venituri obţinute în urma difuzării serialului de televiziune "Friends" şi a colaborării cu branduri precum SmartWater şi Emirates Airline EMIRA.UL.

Jennifer Lawrence, în vârstă de 27 de ani, care s-a clasat prima timp de doi ani consecutiv în topul Forbes, se află pe poziţia a treia anul acesta, după ce a câştigat 24 de milioane de dolari, aproape jumătate din câştigurile ei de acum doi ani când a avut încasări de 46 de milioane de dolari. 

Topul le include şi pe actriţele Charlize Theron, Emma Watson şi Melissa McCarthy. Forbes a precizat că nicio actriţă din Asia nu a intrat în clasament. 

Calculele Forbes arată că veniturile cumulate ale celor mai bine plătite actriţe din lume se ridică la 172,5 milioane de dolari, cu 16 procente mai mici decât cele de anul trecut. 

În 2016, Dwayne "The Rock" Johnson s-a aflat în fruntea listei celor mai bine plătiţi actori, cu 64,5 milioane de dolari, aproape dublu faţă de cât a câştigat Emma Stone anul acesta. 

Forbes va anunţa săptămâna aceasta şi clasamentul celor mai bine plătiţi actori în 2017. 

Forbes alcătuieşte acest clasament anual în funcţie de datele oferite de compania Nielsen, precum şi în urma interviurilor cu oameni din industrie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.