Emisiunea culinară ”MasterChef”, ajunsă la cel de-al şaselea sezon, difuzată de Pro TV, va avea un nou juriu, format din Samuel Le Torriellec, Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu, care îi vor înlocui pe Adrian Hădean, Florin Scripcă (Chef Foa) şi Patrizia Paglieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Samuel Le Torriellec are o experienţă culinară de 25 de ani şi a coordonat activităţile din mai multe restaurante cu stele Michelin. Răzvan Exarhu este un artist culinar care a parcurs drumul de la om de radio şi televiziune la chef. Cel de-al treilea jurat, Liviu Popescu, este antreprenor HoReCa, deţinător şi manager al unor stabilimente culinare din România.

Cel de-al şaselea sezon al emisiunii ”Masterchef” va intra în grila ProTV în primăvara anului 2017. 

”Noul sezon «Masterchef» va atinge un nou nivel de expertiză. Reuşita în domeniul culinar nu presupune doar îndemânarea de a pregăti un preparat excepţional, ci şi abilitatea de a-l prezenta şi de a convinge că merită cumpărat”, au transmis reprezentanţii Pro TV. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.