Emisiunea „Hai cu fetele” revine luni după-amiază, la Prima TV, într-o nouă formulă de prezentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Giulia, Ioana Petric şi Gabriela Marin abordează teme sensibile şi subiecte de interes despre femeia modernă, despre grijile ei, despre cotidian.

„Sunt foarte fericită că oamenii au fost cât se poate de receptivi vizavi de acest format nou, că ne-au urmărit  în număr foarte mare chiar şi pe timpul verii, când emisiunea a fost în vacanţă, că nu au încetat să ne scrie şi că şi-au dorit să revenim. Practic, datorită lor mergem mai departe, aşa că le sunt recunoscătoare pentru motivaţia pe care ne-au dat-o să revenim în forţă. Sper ca şi în acest nou sezon să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor lor, nu de alta, dar le-am pregătit o grămadă de surprize, de subiecte interesante şi de invitaţi care chiar au ceva de spus. Gata, vacanţa s-a terminat, să înceapă distracţia!”, a transmis Ioana Petric.

Gabriela Marin a completat: „Rolul meu în emisiune este să aduc zâmbetul pe buze telespectatorilor, rol pe care îl împart bineînţeles, şi cu colegele mele de platou. Fac parte din echipa de creaţie a emisiunii din primul sezon, alături de Ioana Petric şi de Silviu Iliuţă, lucru care este destul de solicitant, dar îmi aduce şi satisfacţia faptului că emisiunea arată şi se desfăşoară fix cum vrem noi. Şi mă refer aici la invitaţi, subiectele abordate etc. E ceva nou pentru mine, însă nouă postură îmi place foarte mult”.

Pentru Giulia, noul sezon „Hai cu fetele”, ce va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 15:00, la Prima TV,  aduce şi o nouă provocare.

„Sper ca şi sezonul acesta să mă pot organiza cel puţin la fel de bine că data trecută cu familia şi filmările. Eu sunt convinsă că vă vom surprinde foarte plăcut în acest sezon de «Hai cu fetele» pentru că ne întoarcem cu foarte multe rubrici noi, dar, mai ales,  cu multă energie pozitivă pentru a vă face după amiezile fantastice”, a spus ea.

Primele ediţii au fost deja filmate, iar echipa, după cum susţine Ioana Petric, este una bine sudată. „Tot ce pot să spun e că ne completăm perfect şi deja ne înţelegem din priviri.  Din sezonul asta v-am pregătit şi o rubricuţa nouă, ştirea zilei, prin care îmi doresc nu doar să va ţin la curent cu toate noutăţile, dar vă provoc şi la dezbateri”.

În prima ediţie a emisiunii Hai cu fetele, difuzată luni, Diana Bart va fi prezentă în platou, cu un cadou de despărţire. Ea părăseşte echipa „Hai cu fetele” pentru a se dedica emisiunii „Flash Monden”, difuzată de postul TV de luni până vineri şi duminica, de la ora 19:30. Alături de Diana Bart, în platoul „Hai cu fetele” va fi prezent şi noul ei partener de prezentare, Cove.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.