Ediţia britanică a emisiunii concurs „The Masked Singer”, sezonul a patrulea din serialul francez de comedie „Dix pour cent/ Call My Agent” şi serialul dramatic israelian „Tehran” se numără între câştigătorii celei de-a 49-a gale a premiilor International Emmy, care a avut loc luni seară la New York.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

David Tennant a primit trofeul pentru cel mai bun actor, pentru rolul unui criminal în serie în „Des” (ITV). Hayley Squires a fost desemnată cea mai bună actriţă, pentru rolul unui star porno din „Adult Material”.

Drama israeliană „Tehran”, despre o femeie agent Mossad care călătoreşte sub acoperire în Iran, a fost aleasă cel mai bun serial de gen.

Sezonul al patrulea din „Dix pour cent”, care prezintă activitatea şi aventurile unor impresari artistici din Paris, s-a impus la categoria serial de comedie.

„Masked Singer” de la ITV a fost desemnată câştigătoare la categoria emisiune de divertisment, iar „Hope Frozen: A Quest to Live Twice” (Netflix) a câştigat premiul pentru documentar, fiind o premieră pentru un program din Thailanda.

Ceremonia de la New York a fost găzduită de actriţa Yvonne Orji, starul serialului „Insecure”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.