Rapperul american Eminem va lansa cel de-al nouălea album de studio în această toamnă, potrivit unor surse din industria muzicală, citate de nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vedeta, care a lansat "The Marshall Mathers LP 2" în 2013, va oferi fanilor un nou album în această toamnă, potrivit Hits Daily Double. 

Anul trecut, rapperul a anunţat că lucrează la un nou album după ce tocmai lansase "Campaign Speech", un single anti-Trump, care a fost ascultat în timpul campaniei prezidenţiale din Statele Unite. 

"Nu vă faceţi griji, lucrez la un album", şi-a asigurat el fanii în octombrie 2016.  

Eminem va produce de asemenea un film de comedie, "Bodied", care spune povestea unui student care scrie o teză controversată despre scena unui "duel" rap. 

Muzicianul va fi cap de afiş la festivalurile Reading şi Leeds, care vor avea loc la finalul lunii august. 

Născut pe 17 octombrie 1972, Marshall Bruce Mathers III - cunoscut sub numele Eminem - şi-a început cariera în 1987. Este primul artist rap care a câştigat un premiu Oscar. Acesta a fost distins, în 2002, cu trofeul Academiei de film americane pentru piesa ”Lose Yourself”, la categoria ”cel mai bun cântec original”. În plus, Eminem a fost recompensat cu şapte premii Grammy.

A lansat opt albume de studio: ”Infinite” (1996), ”The Slim Shady” (1999), ”The Marshall Mathers” (2000), ”The Eminem Show” (2002), ”Encore” (2004), ”Relapse” (2009), ”Recovery” (2010) şi ”The Marshall Mathers 2” (2013).

Eminem a colaborat cu nume importante ale industriei muzicale, precum Dr. Dre, Dido, 50 Cent, Lil Wayne, Rihanna şi Snoop Dog.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.