Rapperul american Eminem, prezenţă surpriză la gala Oscar de duminică, unde a interpretat piesa „Lose Yourself”, a mulţumit Academiei americane, într-un mesaj publicat pe Twitter, şi şi-a exprimat regretul că i-au trebuit 18 ani să ajungă să cânte melodia pe scena galei Oscar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 2003, Eminem a fost recompensat cu trofeul pentru „cântec original”, însă nu a fost prezent la gală pentru a interpreta piesa sau pentru a-şi ridica premiul.

„Dacă ai o altă şansă, o altă ocazie... Mulţumesc pentru că m-aţi primit. Îmi pare rău că mi-a luat 18 ani să ajung aici”, a scris el pe Twitter după reprezentaţie.

Recitalul lui Eminem a urmat unui montaj cu piese care „nu pot fi separate de filmele în care au fost incluse”. Segmentul a fost încheiat cu primele note din „Lose Yourself” şi un citat din „Deliverance”: „Uneori trebuie să te pierzi înainte să găseşti ceva”.

În timpul recitalului lui Eminem, mai multe vedete au cântat alături de rapper şi s-au arătat încântate, însă altele au părut derutate, precum Anthony Ramos, Kelly Marie Tran, Idina Menzel, Billie Eilish şi Martin Scorsese.

În urmă cu câteva săptămâni, Eminem a lansat (surprinzător) albumul „Music to Be Murdered By”.

Pe scena galei Oscar au urcat şi Cynthia Erivo, Elton John, Idina Menzel, Chrissy Metz şi Randy Newman au interpretat cele cinci compoziţii nominalizate la categoria „cel mai bun cântec original”. 

Billie Eilish, invitat special, a cântat melodia „Yesterday” (The Beatles) pentru segmentul In memoriam, în care au fost amintiţi cineaştii care au încetat din viaţă anul trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.