Rapperul Eminem a vorbit duminică seară, în timpul unui concert pe care l-a susţinut în cadrul festivalului Governors Ball din New York, despre Nicki Minaj, cu care a insinuat că ar avea o relaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel mai bine vândut rapper din toate timpurile, Eminem a afirmat: „Vă voi spune ceva despre Nicki ce nici ea nu ştie. Ne potrivim. Asta este tot ceea ce voiam să spun. Mulţumesc că m-aţi lăsat să îmi iau această povară de pe suflet”.

La finalul lunii mai, cântăreaţa rap Nicki Minaj a confirmat unui fan de pe Twitter că are o relaţie cu rapperul Eminem, însă este posibil ca ea să fi glumit pe seama lui.

În vârstă de 35 de ani, Onika Tanya Maraj, originară din Trinidad-Tobago, este cunoscută pentru sinceritatea debordantă, dar şi pentru mici farse.

Potrivit Billboard, posibila relaţie cu Eminem ar fi dovedită de faptul că ea îl menţionează în piesa „Big Bank” pe care ocântă cu YG, iar în single-ul său „Barbie Tingz” cântăreaţa oferă indicii privind o relaţie cu un alb.

Întrebată pe Twitter dacă se întâlneşte cu Eminem, cântăreaţa a răspuns simplu: „Da”. În 2017, ea a afirmat că a pus capăt relaţiei de doi ani cu rapperul Meek Mill.

Eminem, în vârstă de 45 de ani, este cunoscut şi pentru problemele apărute în viaţa sa personală. El a fost căsătorit de două ori cu Kim Scott, iubita sa din liceu.

Festivalul Governors Ball din New York, ajuns la a opta ediţie, a strâns peste 150.000 de oameni, iar între cei care au urcat pe scenă s-au numărat Jack White şi Travis Scott.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.