Rapperul Eminem a finalizat cel de-al nouălea album de studio, a anunţat producătorul său, Mr. Porter, citat de Billboard.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta va fi primul album al starului american din 2013, când a lansat „The Marshall Mathers LP 2". 

Anul trecut, rapperul a anunţat că lucrează la un nou album după ce tocmai lansase „Campaign Speech", un single anti-Trump.

„Dacă lucrez la un album Eminem? Nu. Suntem gata. Ce ziceţi de asta?”, a spus producătorul.

Născut pe 17 octombrie 1972, Marshall Bruce Mathers III - cunoscut sub numele Eminem - şi-a început cariera în 1987. Este primul artist rap care a câştigat un premiu Oscar. Acesta a fost distins, în 2002, cu trofeul Academiei de film americane pentru piesa ”Lose Yourself”, la categoria ”cel mai bun cântec original”. În plus, Eminem a fost recompensat cu şapte premii Grammy.

A lansat albumele ”Infinite” (1996), ”The Slim Shady” (1999), ”The Marshall Mathers” (2000), ”The Eminem Show” (2002), ”Encore” (2004), ”Relapse” (2009), ”Recovery” (2010) şi ”The Marshall Mathers 2” (2013).

Eminem a colaborat cu nume importante ale industriei muzicale, precum Dr. Dre, Dido, 50 Cent, Lil Wayne, Rihanna şi Snoop Dog.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.