Actorii Emily Blunt şi Dwayne Johnson vor juca din nou împreună, de această dată într-un proiect cinematografic realizat de Emily V. Gordon, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Blunt şi Johnson, protagoniştii „Jungle Cruise”, a cărui premieră a fost amânată pentru iulie 2021, vor juca în „Ball and Chain”, adaptare a benzilor desenate omonime din anii 1990 concepute de Scott Lobdell.

Proiectul este descris ca fiind o combinaţie între poveste cu supereroi şi „Mr. and Mrs. Smith”. Un cuplu cu superputeri are probleme în mariaj. Totuşi, puterile lor funcţionează doar când sunt împreună.

Netflix este una dintre platformele interesate de acest film, însă, momentan, nu a fost încheiat vreun acord.

Dwayne Johnson va fi producător împreună cu Dany şi Hiram Garcia pentru compania lui, Seven Bucks. Kevin Misher şi Emily Blunt vor fi, de asemenea, producători.

Johnson va putea fi văzut pe Netflix în „Red Notice”, alături de Gal Gadot şi Ryan Reynolds. El urmează să joace şi în lungmetrajul DC „Black Adam”.

Blunt a mai jucat în „A Quiet Place II”, care va fi lansat în luna septembrie.

Emily V. Gordon, nominalizată la Oscar pentru scenariul „The Big Sick”, a lucrat cel mai recent la serialul „Little America”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.