Muzicianul britanic Elton John a fost sursa de inspiraţie pentru cel mai nou model de păpuşă Barbie lansat de Mattel, potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Păpuşa, cu păr creţ, blond, poartă o pereche de ochelari roz, o pălărie şi o jachetă cu înscripţia „Elton”, dar şi cizme cu platformă, în stilul inconfundabil al lui John.

„Păpuşa Barbie Elton John este o colaborare îndrăzneaţă care întruchipează două simboluri culturale şi onorează măiestria şi arta muzicală a unui artist stelar”, este descrierea de pe site-ul Mattel.

Păpuşa, cu preţul de 50 de dolari, a fost lansată pentru a marca a 45-a aniversare a concertului de pe stadionul Dodgers din 1975, care a stabilit un record de audienţă, cu 100.000 de spectatori. 

„Barbie este un simbol la rândul ei, astfel că omagiul adus de ea muncii mele şi stilului meu personal este o reală onoare”, a declarat Elton John pentru Rolling Stone. „Sper că ea va inspira fanii din întreaga lume să îşi urmeze fără teamă visurile şi potenţialul fără limite”, a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.