Muzicianul Elton John şi actorul Michael Caine au apărut într-o reclamă în care încurajează oamenii să se vaccineze, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul rock şi actorul, care s-au vaccinat, apar la probe pentru o reclamă a Serviciului Naţional de Sănătate (NHS), asigurând publicul că este sigur şi eficient. 

Sir Elton John, 73 de ani, a spus că vrea să facă parte din film "pentru a-i ajuta pe oameni să vadă beneficiile vaccinării şi cum să se protejeze pe ei şi pe cei dragi". "Aşa că, sper că putem să ne adunăm cu toţii şi să avem putere în lupta împotriva acestei boli nenorocite", a mai spus el. 

Reclama face parte dintr-un efort mai larg de a contracara cinismul sau suspiciunea faţă de lansarea vaccinurilor. 

Într-o notă serioasă, Elton John spune: "Cu cât sunt mai mulţi oameni în societate care se vaccinează, sunt mai multe şanse ca pandemia de Covid să fie eradicată". 

Pentru că nu l-a impresionat pe regizor cu felul în care a jucat, Elton John este înlocuit cu Michael Caine, 87 de ani, care obţine rolul şi este rugat de regizor să îi spună "micuţului (Elton John)" că nu a fost ales.

Mai mult de 12 milioane de oameni din Marea Britanie au primit cel puţin o doză de vaccin. Două vaccinuri diferite sunt folosite în prezent şi al treilea a fost aprobat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.