Cântăreţul Elton John a dezvăluit că el şi mama lui au decis de curând să pună capăt unor dispute de nouă ani, după ce renumitul artist britanic a fost internat la terapie intensivă din cauza unei infecţii bacteriene pe care a contractat-o în America de Sud, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elton John a dezvăluit prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter, duminică, de Ziua Mamei (sărbătorită în Marea Britanie şi Statele Unite în a doua duminică din luna mai, n.r.) că s-a împăcat cu mama lui, Sheila Farebrother: ”La mulţi ani, dragă mamă! Mă bucur că am reluat legătura. Cu dragoste, Elton ”.

Elton John şi mama lui (Foto: Twitter)
Elton John şi mama lui (Foto: Twitter)

Cei doi nu mai vorbeau din iunie 2008, iar Sheila a dezvăluit motivul acelei dispute, într-un interviu din 2015.

Sheila Farebrother, în vârstă de 92 de ani, a spus că, în urma unei dispute verbale, Elton John i-a cerut să întrerupă orice formă de comunicare cu doi bărbaţi, iar ea a refuat. ”Acea ceartă a fost atât de stupidă - atât de neînsemnată”, a spus ea.

Potrivit dezvăluirilor sale, Elton John i-a cerut să nu mai vorbească niciodată cu doi dintre cei mai vechi prieteni ai ei, Bob Halley şi John Reid, cu care el se certase.

Bob Halley a lucrat pentru Elton John timp de trei decenii, mai întâi ca şofer, apoi ca asistent personal. A fost în cele din urmă concediat, într-o perioadă în care starul pop-rock şi-a schimbat întreaga echipă de consilieri.

John Reid, care a fost managerul lui Elton John timp de 28 de ani, dar şi iubitul cântăreţului pentru o scurtă perioadă, i-a îndrumat cariera, ajutându-l să devină dintr-un artist emergent un veritabil star mondial, cu o avere estimată la peste 235 de milioane de lire sterline.

Elton John, în vârstă de 70 de ani, a fost nevoit să îşi anuleze concertele din luna aprilie, după ce s-a îmbolnăvit brusc în timpul unui zbor cu avionul de la Santiago de Chile spre Londra.

După ce a fost externat, starul britanic le-a transmis fanilor lui că se simte ”tot mai puternic pe zi ce trece” şi că îşi va relua turneul mondial în luna iunie. 

Elton John este un cântăreţ, compozitor şi pianist britanic, care, într-o carieră impresionantă de peste cinci decenii, a câştigat cinci premii Grammy, un premiu Tony, un premiu Oscar şi un Glob de Aur. Albumele sale s-au vândut în peste 450 de milioane de copii pe plan mondial. Începând cu anii 1980, s-a implicat intens în lupta împotriva SIDA, a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame, în 1994, şi a primit din partea reginei Elizabeth a II-a titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic, în 1998.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.