Muzicianul britanic Elton John a avut o ieşire nervoasă în timpul concertului susţinut duminică seară, în Perth, şi a criticat aspru doi agenţi de pază pentru felul cum se poartă cu fanii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timpul concertului din turneul de adio, John a remarcat doi agenţi care escortau o spectatoare în afara stadionului. El le-a adresat injurii şi le-a cerut să o lase pe femeie să revină la locul ei.

„Cretini, amândoi, cretini. Nu trataţi fetele aşa. Lăsaţi-o în pace, rahaţilor!”, le-a strigat Elton John.

 

Un jurnalist prezent la eveniment a scris că muzicianul s-a scuzat după izbucnirea avută. „Era atât de nervos. A spus că nu suportă violenţa la adresa femeilor şi că are ceva de spus. A cântat următorul cântec şi s-a scuzat imediat, dar a spus că este ceva la care ţine cu adevărat”, a scris Louise Momber, prezentatoare a Channel 9.

Spectatorii au fost suprinşi de cuvintele folosite de artist, dar l-au aprobat, în final, cu aplauze.

Elton John a mai avut o astfel de răbufnire în 2018. Atunci a ieşit furios de pe scenă în semn de protest faţă de un fan care i-a atins în mod constant pianul când se afla, invitat, pe scenă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.