Muzicianul britanic Elton John a anunţat joi că este „forţat” de anumite probleme de sănătate să amâne doi ani datele turneului de adio stabilite pentru 2021 în Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj publicat pe Facebook, artistul a spus că în vacanţa de vară a căzut „într-un mod ciudat” şi, de atunci, prezintă dureri serioase la nivelul şoldului. În ciuda tratamentelor, a spus el, durerea s-a agravat şi îi face dificilă mobilitatea.

„Am fost sfătuit să mă operez cât de curând posibil, pentru a mă reface complet şi a mă asigura că nu apar complicaţii pe termen lung”, a scris el.

Elton John a mai precizat că va urma un program intensiv de fizioterapie, care îi va asigura o recuperare completă şi revenirea la mobilitatea totală fără durere.

Muzicianul îşi va duce la capăt proiectul caritabil Global Citizen din 25 septembrie, când va interpreta cinci piese. 

„După asta, voi face operaţia pentru a mă asigura că turneul va reveni în ianuarie 2022, la New Orleans”. El le-a promis fanilor că va reveni pe scenă şi că show-urile prezentate vor face să fi meritat aşteptarea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.