Sir Elton John a fost invitat să cânte la recepţia de după-amiază organizată de regina Elizabeth II pentru nunta prinţului Harry. Pentru cea de-a doua, dată sâmbătă seară de prinţul Charles, Meghan Markle a purtat o rochie Stella McCartney.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elton John a cântat pentru miri şi invitaţi, la evenimentul de la Castelul Windsor, el fiind unul dintre artiştii despre care s-a spus că ar putea fi ales pentru această petrecere.

Muzicianul britanic are o relaţie apropiată cu prinţul Harry, după ce a fost prieten apropiat al mamei lui, regretata prinţesă Diana, pe care a cunoscut-o când a cântat la cea de-a 21-a aniversare a prinţului Andrew, la Castelul Windsor.

Ducele şi Ducesa de Sussex au plecat spre recepţia ţinută de tatăl lui Harry, prinţul Charles, într-un Jaguar E Type 1968, condus de duce.

Markle a purtat, pentru cea de-a doua recepţie, o rochie albă, pe gât şi fără mâneci, semnată Stella McCartney, potrivit unui anunţ făcut de Palatul Kensington. Ei i-a asortat o pereche de pantofi Aquazurra din satin.

McCartney a fost designerul ales de Oprah Winfrey şi Amal Clooney la ceremonia de sâmbătă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.