Elliot Page, starul filmului „Juno” şi al serialului „The Umbrella Academy”, care a anunţat în luna decembrie că este transgender, şi coregrafa Emma Portner divorţează după trei ani de mariaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cuplul a anunţat într-un comunicat: „După ce ne-am gândit mult şi am analizat cu atenţie, am luat dificila decizie de a divorţa, în urma separării noastre de vara trecută. Ne respectăm reciproc şi rămânem prieteni apropriaţi”.

Page, în vârstă de 33 de ani, a devenit cunoscut ca Ellen Page, odată cu rolul din „Juno” (2007), pentru care a fost nominalizat la Oscar. 

Între filmele în care a jucat se numără „Inception”, „Whip It!” şi „Flatliners”. A produs şi a jucat în „Tallulah” şi „Freeheld”, iar în 2019 a debutat în regie cu documentarul „There's Something in the Water”, despre persoanele de culoare din Canada.

Elliot Page va continua să joace rolul Vanya Hargreeves în „The Umbrella Academy”, serial Netflix despre o familie de supereroi, unul dintre show-urile de succes ale serviciului de streaming.

Portner, dansatoare şi coregraf în vârstă de 26 de ani, s-a căsătorit cu Page în 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.