Realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres a vorbit, la emisiunea „My Next Guest Needs No Introduction” a lui David Latterman, despre viaţa ei personală, inclusiv despre agresiunea sexuală a cărei victime a fost în adolescenţă, şi despre experienţa de a-şi dezvălui orientarea sexuală în urmă cu 21 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DeGeneres a povestit cum, în copilărie, deseori era confundată cu un băiat. „Singurul motiv pentru care am vrut să fiu băiat a fost acela că am crezut că este singurul mod în care pot fi cu fete”, a spus ea.

Când le-a spus părinţilor, DeGeneres a povestit cum mama ei a căutat la bibliotecă ce înseamnă homosexual. Părinţii ei, despre care a spus că erau foarte religioşi, au divorţat, iar mama ei s-a recăsătorit cu „un bărbat foarte rău”, care a avut un comportament sexual neadecvat faţă de ea când era adolescentă.

„Mi-a spus, când ea era plecată din oraş, cum a simţit o umflătură în sânul ei şi că trebuia să verifice şi la mine”, a mărturisit DeGeneres, care a explicat că această situaţie s-a repetat de mai multe ori, dar şi că el a încercat să o agreseze şi ea a scăpat fugind pe geam.

Deşi i-a povestit mamei cele întâmplate, aceasta a rămas căsătorită cu bărbatul alţi 18 ani.

„Mă înfurie când victimele nu sunt crezute pentru că nu inventăm. Îmi plac bărbaţii, dar sunt atât de mulţi care scapă cu atât de multe. Este timpul ca noi să avem o voce. Este timpul să avem puterea”.

Vedeta a adăugat: „Toată viaţa am crezut că sunt extrem de slabă şi speriată de tot şi mi-am asumat riscuri şi cel mai mare risc al vieţii, de a dezvălui orientarea sexuală, când toată lumea lumea îmi spunea că îmi va distruge cariera”.

Ellen DeGeneres este căsătorită cu actriţa Portia De Rossi, cu care are o relaţie de 15 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.