Carmen Iohannis a primit, miercuri, la împlinirea vârstei de 56 de ani, un buchet de flori de la elevii clasei la care este dirigintă, de la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr”, din Sibiu. Soţia preşedintelui s-a fotografiat cu ei, iar aceştia au postat imaginile pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Carmen Iohannis împlineşte, miercuri, 56 de ani.

Fiind una dintre zilele în care are programate ore la Colegiul Naţional ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde predă Limba engleză, soţia şefului statului a primit de la elevii din clasa la care este dirigintă un buchet de flori.

Carmen Iohannis s-a fotografiat cu elevii, iar unii dintre aceştia au postat imaginile pe Facebook, însoţite de urarea de: "La mulţi ani!", în limba engleză.

"La mulţi ani! Mulţumesc că m-aţi inspirat şi susţinut în toţi aceştia ani minunaţi”, este unul dintre mesajele care însoţeşte una dintre fotografii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.