Coachella Valley Music and Arts Festival nu va mai avea loc în octombrie 2021, ci a fost mutat în aprilie 2022, două surse din industrie au anunţat pentru Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este de aşteptat ca şi festivalul Stagecoach, care are loc după Coachella, în două weekenduri, să fie reprogramat. 

Reprezentanţi pentru Goldenvoice, promoterul evenimentului, şi AEG Presents, compania-mamă, au refuzat să ofere informaţii la solicitarea Variety. 

Aceasta este a patra oară când datele pentru festival sunt schimbate. Coachella era programat anul acesta să aibă loc în weekendurile 10 - 12 aprilie la Empire Polo Ground din Indio, California, şi 17 - 19 aprilie, iar capete de afiş erau Travis Scott, Frank Ocean şi Rage Against the Machine. Din cauza pandemiei, el a fost amânat pentru luna octombrie, deşi organizatorii nu confirmaseră, la fel şi Stagecoach, care ar fi trebuit să se desfăşoare între 23 şi 25 octombrie.

2020 a fost primul an în decurs de două decenii când Coachella nu a avut loc. Festivalul a avut o pauză de doi ani, între 1999, când a debutat, şi 2001.

Efectele pandemiei asupra industriei de divertisment au fost devastatoare. 

Industria de evenimente live a pierdut mai mult de 30 de miliarde de dolari în 2020 din cauza pandemiei, inclusiv 9,7 miliarde la box office, potrivit unui studiu al publicaţiei dedicate industriei concertelor Pollstar. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.