Ed Sheeran a declarat, într-un interviu acordat tabloidul britanic The Sun, că o echipă de filmare l-a urmărit încă de la începutul turneului său mondial „Mathematics” pentru a documenta parcursul carierei sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În prezent filmăm un documentar despre viaţa mea şi am avut o conversaţie grozavă despre ce ar trebui să includem”, a clarificat cântăreţul.

Star al scenei şi autor de melodii de succes la nivel mondial, Ed Sheeran îşi doreşte totuşi ca în acest documentar, care nu are o dată de lansare pentru moment, să fie redat un echilibru corect între cariera sa muzicală şi viaţa sa privată.

„Linia este foarte subţire, de aceea locuiesc în Suffolk şi nu în LA. Viaţa mea de celebritate este activă când sunt la New York, dar acasă sunt un prieten, un tată, un soţ, un fiu”, a spus el. 

Nu este prima dată când Ed Sheeran apare în faţa camerei. Artistul britanic a avut o apariţie în „Game of Thrones” în 2017 şi şi-a jucat şi propriul rol în filmul „Yesterday” despre The Beatles, regizat de Danny Boyle în 2019.

La sfârşitul lunii septembrie, Ed Sheeran a lansat un nou single, „Celestial”, însoţit de un videoclip realizat în parteneriat cu franciza Pokémon.El a lansat şi un duet cu artistul francez Amir, intitulat „Call On Me”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.