Ed King, chitarist al trupei rock Lynyrd Skynyrd, a decedat, miercuri, în Nashville, la vârsta de 68 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cauza morţii nu a fost specificată, însă Ed King se lupta de mai mult timp cu un cancer de plămâni, el fiind recent spitalizat din cauza bolii, scrie revista Rolling Stone.

Un mesaj a fost postat pe pagina de Facebook a chitaristului după decesul acestuia: “Cu mare durere anunţăm trecerea în nefiinţă a lui Ed King. El a murit la locuinţa sa din Nashville, Tennessee, pe data de 22 august. Mulţumim prietenilor şi fanilor pentru dragostea lor şi pentru sprijinul arătat lui Ed de-a lungul vieţii sale şi carierei”.

Lynyrd Skynyrd este o formaţie americană de southern rock. Formaţia a devenit cunoscută în sudul Statelor Unite în 1973, şi a dobândit un renume mondial înainte ca mai mulţi membri ai acesteia, printre care vocalistul şi principalul compozitor Ronnie Van Zant, să moară într-un accident de avion în 1977.

Formaţia s-a reunit în 1987 pentru un turneu cu fratele mai mic al lui Ronnie, Johnny van Zant, şi continuă să înregistreze. Lynyrd Skynyrd a intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 13 martie 2006.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.