Actorii Dwayne Johnson şi Emily Blunt îşi vor relua rolurile din filmul de aventuri „Jungle Cruise” într-o continuare a acestuia, care este pregătită de Disney, relatează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Continuarea lungmetrajului, care a depăşit recent pragul de încasări de 100 de milioane de dolari la nivel nord-american, este aşteptat să fie regizată tot de Jaume Collet-Serra.

În filmul bazat pe un circuit din parcul de distracţii Disneyland, Dwayne Johnson este căpitanul Frank Wolf, în timp ce Emily Blunt, exploratoarea Dr. Lily Houghton.

Este aşteptată şi revenirea producătorului executiv Scott Sheldon şi a producătorilor John Davis, John Fox, Beau Flynn, Johnson, Dany Garcia şi Hiram Garcia.

Michael Green, care a semnat „Jungle Cruise” cu Glenn Ficarra şi John Requa, va scrie continuarea.

„Jungle Cruise” a fost lansat pe 30 iulie, atât în cinematografe, cât şi pe Disney Plus Premier Access (o vizionare având preţul de 30 de dolari). În weekendul de debut, a obţinut 34,2 milioane de dolari din vânzarea de bilete şi 30 de milioane de dolari de pe Disney Plus, a transmis compania.

La nivel global, până în prezent, filmul a generat încasări de 187 de milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.