În topul muzical de Crăciun din Marea Britanie, single-ul "Food Aid" al duo-ului LadBaby a doborât recordul pe care l-a deţinut anterior The Beatles ca numărul 1 timp de cinci ani consecutiv, informează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

YouTuberii Mark şi Roxanne Hoyle au interpretat clasicul cântec al Band Aid "Do They Know It’s Christmas?" în colaborare cu Martin Lewis de la MoneySavingExpert, rescriind versurile în jurul tradiţionalelor rulouri cu cârnaţi - cu binecuvântarea compozitorilor originali Midge Ure şi Bob Geldof - şi reintitlându-l "Food Aid".

Ca şi în cazul celorlalte single-urilor de Crăciun ale duo-lui LadBaby, de încasări va beneficia Trussell Trust, care activează pentru a opri foamea şi sărăcia în Marea Britanie şi operează o reţea de bănci alimentare.

Cu cinci single-uri de Crăciun nr. 1 pe numele lor, cuplul i-a depăşit acum pe The Beatles. Duo-ul deţinea deja recordul pentru cele mai multe melodii numărul 1 consecutiv de Crăciun. "Food Aid" a fost lansat după single-urile "Sausage Rolls for Everyone", împreună cu Ed Sheeran şi Elton John, "Don’t Stop Me Eatin’", "I Love Sausage Rolls" şi "We Built This City".

The Beatles au obţinut de patru ori performanţa de Crăciun cu "I Want to Hold Your Hand" în 1963, "I Feel Fine" în 1964, "Day Tripper/We Can Work It Out" în 1965, "Hello, Goodbye", n 1967.

Succesul lui LadBaby a însemnat că Wham! a coborât pe locul 2, deşi "Last Christmas" a fost cea mai difuzată melodie a săptămânii, cu 12,9 milioane de redări.

Cea mai apropiată concurenţă pentru LadBaby a venit din partea unei melodii noi a colegilor de la Sidemen - KSI, Vik şi Tobi - "Christmas Drillings". Cântecul lor a strâns şi bani pentru Reţeaua de caritate FareShare, care îşi propune să reducă sărăcia alimentară şi risipa alimentară din Regatul Unit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.