Duo-ul disco spaniol Baccara a anunţat că este dispus să reînregistreze „Yes Sir, I Can Boogie”, piesă celebră în anii 1970, ca imn al echipei naţionale de fotbal a Scoţiei înaintea Campionatului European programat să aibă loc anul viitor, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Yes Sir, I Can Boogie” este pe punctul de a reveni în Top 40, după ce a devenit imn neoficial al echipei care a învins joi seară naţionala Serbiei.

Baccara ar fi încântat să înregistreze o nouă versiune. Cântăreaţa Maria Mendiola a declarat la emisiunea „Good Morning Scotland” a BBC Radio: „Odată cu această pandemie, am stat acasă şi asta mi-a ridicat moralul cum nu vă puteţi imagina. Voi mulţumi mereu echipei scoţiene şi mai ales lui Andy Considine pentru că m-au făcut atât de fericită după 43 de ani. Am văzut toate articolele şi toată lumea m-a sunat. Am fost încântată”. 

Ea a precizat că a avut o discuţie foarte plăcută cu fotbalistul Andy Considine pe Instagram.

Piesa „Yes Sir, I Can Boogie” a petrecut o singură săptămână pe primul loc în topul britanic, în 1977.

Întrebată dacă ar înregistra o versiune pentru campania Scoţiei la Euro, ea a spus: „Desigur. Dacă îmi cer, voi face asta direct”.

Melodia a devenit preferata microbiştilor scoţieni după ce o înregistrare video cu jucătorii bucuroşi, fredonând refrenul, a devenit populară online. Fanii au adoptat-o ca omagiu adus fundaşului Andrew Considine, în vârstă de 33 de ani, convocat anul acesta pentru prima dată la naţională.

Odată cu victoria de la Belgrad, scoţienii s-au calificat, pentru prima dată în 22 de ani, la Campionatul European. Scoţia face parte din Grupa D, alături de Anglia, Croaţia şi Cehia.  

Considine a fost rezervă la meciul de joi seară, însă în clipul publicat pe contul de Twitter al echipei naţionale a Scoţiei, apare alături de Kieran Tierney, Scott McTominay, Leigh Griffiths şi Callum McGregor.

Piesa este acum pe locul al 18-lea în topul preliminar, care se bazează pe vânzările şi datele de streaming din ultimele 48 de ore.

Dacă rămâne în top 40 în clasamentul oficial, ce este anunţat vinerea, va fi prima prezenţă a cântecului în 42 de ani în această listă.

Single-ul a fost vândut în aproximativ 18 milioane de copii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.