Duo-ul croat 2CELLOS a lansat, în decurs de trei luni, şase videoclipuri pentru piese de pe cel mai recent album, ”Score”, apărut la finalul lunii martie a acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Medley - Game of Thrones", compusă de Ramin Djawadi, "Moon River", de Henry Mancini şi Johnny Mercer, ”Now we are free - Gladiator”, scrisă de Klaus Badelt, Ridley Scott şi Hans Zimmer, "Main Theme - Schindler's List", compusă de John Williams, "May It Be - Lord of the rings", de Enya şi Roma Ryan, şi ”Chariots of Fire", de Vangelis, sunt piesele care au beneficiat până acum de videoclipuri oficiale.

Videoclipurile au adunat câteva milioane de vizualizări, cel mai de succes fiind ”Medley - Game of Thrones”, cu 8,68 de milioane.

Duo-ul 2CELLOS va reveni la Bucureşti pentru a susţine un concert la Sala Palatului, pe 5 decembrie, de la ora 20.00, prin care va fi promovat cel mai nou material de studio.

Cei doi violoncelişti croaţi, Luka Sulic şi Stjepan Hauser, au pornit deja în turneu, fiind acompaniaţi de Orchestra Simfonică din Londra, condusă de dirijorul Robin Smith.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti au fost puse în vânzare şi sunt disponibile la preţurile de 120 lei, 150 lei, 200 lei, 250 lei, 300 lei şi 350 de lei. Ele pot fi cumpărate din reţeaua Eventim.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.