Duete cu Sting şi Rod Stewart, o lecţie de oratorie cu Patrick Stewart şi un cocktail „vitual” cu Hillary Clinton sunt oferite într-o licitaţie cu scop caritabil, strângere de fonduri pentru refugiaţi, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sting a promis să cânte, într-o sesiune la distanţă, cu cel care va oferi mai mulţi bani, iar Sir Patrick Stewart va oferi o lecţie de oratorie shakespeariană.

Clinton va discuta, la un pahar, despre cum va schimba pandemia lumea, în timp ce fanii „Downton Abbey” pot licita pentru o petrecere virtuală cu Julian Fellowes, creatorul serialului, cu actorul Hugh Bonneville şi cu actualii conte şi contesă de Carnarvon.

Toţi strâng fonduri pentru International Rescue Committee, iar licitaţia online va fi coordonată de Sotheby's între 1 şi 8 mai.

Ea urmează „All In Challenge”, prin care staruri ca Ariana Grande, Leonardo DiCaprio şi Drake au împărtăşit experienţe, şi care a strâns peste 20 de milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.