Ducii de Cambridge au trimis lucrătorilor sanitari, în semn de recunoştinţă pentru munca lor de anul acesta, o felicitare de Crăciun cu o fotografie inedită de familie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit revistei Hello, prinţul William le-a scris: „Nu vă vom putea mulţumi vreodată suficient pentru dedicarea şi sacrificiul pe care l-aţi făcut anul acesta. Vă vom fi mereu recunoscători”.

Dintre cei trei copii, prinţesa Charlotte este cea mai încrezătoare, potrivit unui expert în limbajul corpului, în timp ce Kate Middleton este „liderul”, scrie The Sun.

Fotografia arată că prinţul William are un „puternic respect” pentru soţia şi copiii lor. „Ei pozează ca o echipă foarte strânsă, apropiată”, a mai spus Judi James.

Nu a fost confirmat unde a fost realizată fotografia şi ea urmează să fie emisă oficial de Palatul Kensington.

La finalul săptămânii trecute, prinţii George (în vârstă de 7 ani), Charlotte (5 ani) şi Louis (2 ani), copiii ducilor de Cambridge, şi-au făcut debut pe covorul roşu la Londra, unde au participat la un spectacol dedicat lucrătorilor din domeniile esenţiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.