Prinţii George, Charlotte şi Louis, copiii ducilor de Cambridge, şi-au făcut debut pe covorul roşu la Londra, vineri seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta a fost prima apariţie a celor cinci pe covorul roşu, potrivit BBC. La sosire, George (7 ani), Charlotte (5 ani) şi Louis (2 ani) s-au oprit pentru scurt timp pentru a-i privi pe actorii costumaţi în spiriduşi, care întâmpinau oaspeţii.

Din loja regală, cei trei copii au urmărit reprezentaţia Pantoland alături de părinţii lor.

Înaintea spectacolului dedicat lucrătorilor din domeniile esenţiale pe care l-a urmărit împreună cu familia la Palladium, prinţul William, duce de Cambridge, a adus un omagiu actriţei Barbara Windsor, care a murit joi la vârsta de 83 de ani.

„Vreau să aduc omagiu unei adevărate comori naţionale, Dame Barbara Windsor, care, din păcate, a murit noaptea trecută. A fost un gigant al lumii divertismentului şi, desigur, o legendă a scenelor de pantomimă din ţară, inclusiv a celei de aici, de la London Palladium. Ştiu că toţi îi vom simţi lipsa”, a spus ducele.

Lucrătorilor esenţiali, el le-a transmis: „Aţi oferit absolut totul anul acesta şi aţi făcut sacrificii remarcabile”.

Săptămâna aceasta, ducele şi ducesa au călătorit în Marea Britanie cu trenul regal pentru a mulţumi acestora pentru eforturile depuse în timpul pandemiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.