Prinţul Harry l-a rugat pe fratele său, prinţul William, să-i fie cavaler de onoare la nunta cu Meghan Markle, a anunţat Palatul Kensington.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La rândul său, prinţul Harry a fost cavaler de onoare la nunta Ducelui de Cambridge cu Kate Middleton, în 2011. 

Nunta va avea loc la Capela St. George de la catedrala Windsor, pe 19 mai. 

Peste 600 de oaspeţi au fost invitaţi la ceremonie, iar 1.000 de persoane vor privi din grădina Castelului Windsor. 

''Ducele de Cambridge este onorat de propunere şi aşteaptă cu nerăbdare să-i ofere sprijinul fratelui său la capela St. George din Windsor, în data de 19 mai'', au anunţat reprezentanţii Palatului pe Twitter.

Mai mult de 200 de invitaţi - inclusiv cântăreţele de la Spice Girls - sunt aşteptaţi la recepţia care va avea loc seara. 

Palatul Kensington a dat publicităţii o fotografie cu cei doi prinţi purtând căşti de poliţist. 

La începutul săptămânii, Palatul Kensington a anunţat lista de muzicieni care vor cânta la nuntă. Printre aceştia va fi un cor de gospel şi violoncelistul Kanneh-Mason în vârstă de 19 ani, care a câştigat  BBC's Young Musician 2016. 

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, se vor căsători pe 19 mai, la Capela St. George, pe domeniul Castelului Windsor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.