Drew Barrymore, 48 de ani, a întrerupt realizarea talk-show-ului din SUA, în urma unei reacţii furibunde faţă de decizia ei de a continua producţia în contextul grevei actorilor şi scenariştilor, scrie SkyNews.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o declaraţie distribuită duminică pe Instagram, Barrymore a scris că "a ascultat pe toată lumea" şi că va întrerupe premiera emisiunii până când se va încheia acţiunea sindicală.

Acest lucru vine la o zi după ce actriţa şi prezentatoarea a postat pe Instagram un videoclip lacrimogen în care "şi-a asumat responsabilitatea" pentru scandal - afirmând în acelaşi timp că "ştiu că nu pot face nimic pentru a îndrepta lucrurile". Videoclipul pare acum să fi fost eliminat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Cea de-a patra serie a emisiunii "The Drew Barrymore Show" trebuia să debuteze luni, la CBS, dar fără contribuţia scenariştilor aflaţi în grevă.

Sindicatul SAG-AFTRA declarase că rolul de prezentatoare al emisiunii "nu încalcă din punct de vedere tehnic regulile actuale ale grevei", dar criticii au spus că această mişcare a subminat grevele şi a demonstrat o lipsă de solidaritate cu colegii ei din industrie.

De asemenea, Barrymore a fost acuzată că este o "scorpie" şi a fost retrasă din postura de prezentatoare a premiilor National Book Awards din noiembrie, în SUA, după ce şi-a anunţat pentru prima dată hotărârea de a merge mai departe cu emisiunea la începutul acestei luni.

În recenta sa declaraţie de duminică, Barrymore a spus: "Nu am cuvinte pentru a-mi exprima cele mai profunde scuze faţă de toţi cei pe care i-am rănit şi, bineînţeles, faţă de echipa noastră incredibilă care lucrează la emisiune şi care a făcut-o ceea ce este astăzi.

"Am încercat cu adevărat să ne găsim calea de urmat. Şi sper cu adevărat într-o rezolvare pentru întreaga industrie foarte curând". 

Scenariştii americani din industria cinematografică şi de televiziune au lansat greva în luna mai - înainte de a li se alătura actorii în iulie - în cea mai mare acţiune care a lovit industria în ultimii peste 60 de ani.

Disputa, axată pe salarii, pe preocupările legate de utilizarea inteligenţei artificiale (AI) şi pe tratamentul platformelor de streaming, nu dă semne că se va rezolva curând - şi a forţat multe emisiuni să fie scoase din emisie.

Viitoarele lansări de filme şi evenimentele din industrie sunt, de asemenea, susceptibile de a fi afectate dacă nu se ajunge curând la un acord cu şefii studiourilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.