Drama „Hotel Mumbai”, despre atacul terorist din 2008, va fi lansată în cinematografele româneşti pe 29 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizat de Anthony Maras, „Hotel Mumbai” reconstruieşte cu intensitate asediul terorist asupra celebrului hotel Taj din Mumbai (India) din noiembrie 2008.

Din distribuţie fac parte Armie Hammer, Dev Patel, Jason Isaacs, Angus McLaren şi Nazanin Boniadi.

Printre cei mai dedicaţi angajaţi s-au numărat renumitul bucătar Hemant Oberoi (Anupam Kher) şi un chelner interpretat de Dev Patel. Ei şi-au riscat vieţile pentru a proteja oaspeţii din hotel. În acelaşi timp, în toiul terorii, un cuplu (Armie Hammer şi Nazanin Boniadi) ajunge în pragul disperării şi recurge la gesturi inimaginabile pentru a-şi proteja copilul nou-născut.

Filmul este distribuit de Vertical Entertainment.

În noiembrie 2008, zece membri ai organizaţiei teroriste Lashkar-e-Taiba din Pakistan au comis 12 atacuri în Mumbai timp de patru zile. Au fost ucişi 174 de oameni, între care nouă atacatori, şi peste 300 au fost răniţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.