Doctorul Mehmet Oz, care susţine, miercuri, o conferinţă la Bucureşti, s-a dat exemplu despre cum trebuie să se hrănească oamenii pentru a scăpa de dependenţa de mâncare şi a vorbit despre cât de importante sunt somnul şi hidratarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dr. Oz a vorbit miercuri, la conferinţa ”Take Your Life to the Next Level”, care se desfăşoară la Sala Palatului din Bucureşti, despre beneficiile oferite de oleaginoase. 

”Am mereu cu mine nuci. Alunele vă scapă de dependenţa de mâncare. Unul dintre beneficiile acestor oleaginoase este că ele ne scapă şi de stres. E un plus”, a precizat specialistul american de origine turcă.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

El a adăugat şi faptul că suntem mereu înfometaţi şi i-a dat exemplu pe fumătorii de marijuana: ”Ei sunt cei care mănâncă mai mult”.

Dr. Oz a invocat şi beneficiile mâncărurilor picante, care accelerează metabolismul, şi a menţionat că oamenii nu slăbesc dacă beau băuturi dietetice. ”Soluţia este apa. Poţi să bei apă în orice fel, chiar şi amestecată cu băuturi acidulate”, este de părere Dr. Oz.

”Asta vrea creierul: mâncare, sex şi somn. Dacă bei apă, rezolvi multe, totul e mai viu”, a mai declarat specialistul.

Somnul este important, spune medicul. ”Mamele trebuie să doarmă cel puţin şapte ore pe noapte, iar copii mai mult”. 

Dr. Oz susţine, la Sala Palatului din Capitală, conferinţa cu tema ”Take Your Life to the Next Level”, iar miercuri, de la ora 19.30, la Clubul Stejarilor va avea loc gala premiilor pentru excelenţă în domeniul sănătăţii şi al inovaţiei.

Mehmet Cengiz Oz s-a născut pe 11 iunie 1960, în oraşul Cleveland din statul american Ohio, iar la vârsta de şapte ani s-a hotărât să devină medic, fiind inspirat de tatăl său, care era chirurg al Centrului Medical Wilmington.

În anul 1994, Oz a înfiinţat Institutul de Cardiologie şi Medicină Complementară a Spitalului Presbitarian din New York, pe care îl conduce. El este, de asemenea, vicepreşedinte şi profesor la catedra de Chirurgie a Universităţii Columbia.

În anul 2009, în urma succesului înregistrat la emisiunile lui Oprah, Oz s-a oferit să fie co-producătorul unei serii de emisiuni televizate, ”The Dr. Oz Show”. Emisiunea i-a adus medicului trei premii Emmy consecutive şi se bucură şi în prezent de o audienţă uriaşă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.