Aristocraţii britanici şi servitorii lor din "Downton Abbey" se vor reîntoarce pe marele ecran "într-un viitor apropiat", a dezvăluit unul dintre producători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gareth Neame, producătorul "Downton Abbey", a declarat că s-a angajat în a realiza o continuare a filmului cu regizorul şi creatorul serialului Julian Fellowes, potrivit site-ului american Entertainment Online.

Promisiunea a fost făcută fanilor chiar înainte de premiera pe marele ecran a lungmetrajului, în septembrie 2019. 

"Suntem pe deplin hotărâţi să facem o continuare dacă putem să adunăm toate elementele", a afirmat Neame, care în prezent promovează noul serial de Julian Fellowes, "Belgravia". 

"În cursul anului, vom avea un scenariu şi vom încerca să reunim din nou toţi actorii pe cât posibil", a mai spus el, pentru că este dificil de imaginat o continuarea a "Dowton Abbey" fără Carson sau contesa Grantham. 

La premiera filmului din Londra în septembrie, Michelle Dockery (Lady Mary), Michael Fox (Andy), Allen Leech (Tom Branson) şi Phyllis Logan (doamna Hughes) au asigurat că "vor face absolut" o continuare.

Filmul "Downton Abbey" a generat încasări de 192 de milioane de dolari la box office. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.