Organizatorii Jazz in the Park au decis să reunească cele două proiecte programate pentru anul acesta - Jazz în Tot Oraşul şi Jazz în Parcul Etnografic - într-unul singur, programat să aibă loc în toamnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jazz in the Park, câştigător al titlului Best Small Festival la European Festival Awards 2019, va avea loc în perioada 2 - 5 septembrie 2021, în mai multe locuri din Cluj-Napoca, printre care Parcul Etnografic, Iulius Parc, Parcul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară şi Muzeul de Artă.

„Întotdeauna ne-am dorit să oferim o experienţă cât se poate de bună atât artiştilor participanţi la festival, cât şi publicului nostru. După lungi dezbateri, am luat decizia de a ne concentra atenţia asupra unui singur mare proiect, la începutul lunii septembrie, întrucât contextul actual ne arată că sunt şanse mult mai bune să facem un eveniment de calitate în a doua parte a verii. Partenerii noştri sunt încântaţi de decizie, artiştii disponibili la începutul lunii septembrie sunt mult mai mulţi şi, nu în ultimul rând, sperăm într-o claritate mult mai mare cu privire la regulamentul de evenimente în aer liber pentru luna septembrie. Suntem foarte determinaţi să facem un eveniment memorabil, dar şi util pentru comunitatea noastră, şi suntem mult mai confortabili cu această nouă structură. Nu vom mai da înapoi de la acest plan şi vă invit să ne urmăriţi comunicarea, fiindcă de aici încolo sperăm să vă dăm cât mai multe veşti bune şi concrete”, a transmis într-un comunicat Alin Vaida, directorul Jazz in the Park. 

Potrivit noilor planuri, festivalul va incepe joi, 2 septembrie, cu un concert în Iulius Parc. În celelalte trei zile vor avea loc zeci de concerte, workshopuri, evenimente speciale şi multe alte activităţi legate de muzică, fiecare loc din festival urmând a avea un concept special.

Vor exista programe speciale pentru organizatorii locali care vor dori să facă parte din festival.

Mai multe informaţii despre artiştii care vor fi prezenţi la Jazz in the Park 2021 şi despre programul festivalului vor fi oferite pe măsura ce vor fi stabilite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.