Vloggerul Dorian Popa a mărturisit, într-un mesaj video publicat pe YouTube, că a consumat canabis, după ce, în urmă cu două săptămâni, poliţiştii l-au oprit în trafic şi l-au depistat pozitiv pentru substanţe interzise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am greşit indiscutabil. Nu am circumstanţe atenunante. Îmi pare nespus de rău că prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ. Nu vreau să mă scuz”, a mărturisit Dorian Popa în videoclip. 

„Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecinţele actiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliţie, lucru pe care îl regret şi am ieşit pozitiv chiar şi la câteva zile după ce am consumat”, a declarat el.

Dorian Popa a explicat şi de ce era îmbrăcat doar cu halat. „Recunosc, ieşisem din duş, am tras un halat pe mine, nici nu m-am uscat pe păr şi, ca retardatul, m-am urcat în maşină, m-am dus la magazin, la scurt timp m-a oprit poliţia, poliţiştii au fost foarte respectuoşi şi si-au făcut datoria. Şi eu am fost cooperant, politicos, respectuos, lucru care poate fi dovedit. Am respectat toate indicaţiile lor”, a mărturisit Popa. 

A durat 10 minute până când aparatul a oferit rezultatul. „Au fost cele mai lungi din viaţa mea şi au fost cele în care mi-am învăţat lecţia. Pentru că am realizat că indiferent de rezultat, pozitiv sau negativ, nu-mi mai doresc să trec în viaţa mea prin aşa ceva, dintr-o greşeală stupidă”.  

„Până şi poliţiştii au fost surprinşi de rezultat, pentru că ei se aşteptau, dacă e să ies pozitiv la ceva, să ies pozitiv la cocaină. Lucru total fals. Sunt o fire energică, expansivă”, a adăugat el. 

Cântăreţul şi influencerul Dorian Popa a fost oprit în trafic, în urmă cu o săptămână, în localitatea Domneşti, judeţul Ilfov. El a fost testat pozitiv pentru substanţe interzise, fiindu-i prelevate probe biologice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.