Fostul preşedinte Donald Trump a demisionat din SAG-AFTRA (Sindicatul Actorilor Americani), după ce uniunea a anunţat luna trecută că îl va exclude pentru rolul pe care l-a avut în atacul de la Capitoliu, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

SAG-AFTRA a anunţat pe 19 ianuarie că va organiza o audiere pentru a decide dacă îl exclude pe fostul preşedinte. 

Trump a trimis joi o scrisoare uniunii în care spune că aceasta "nu are nicio legătură cu mine". "Nu vreau să mai fiu asociat cu uniunea voastră", a scris el. "Vă trimit această scrisoare pentru a vă informa despre demisia mea imediată din SAG-AFTRA. Nu aţi făcut nimic pentru mine", a spus el.

"Deşi nu cunosc prea bine munca voastră, sunt foarte mândru de munca mea în filme precum "Home Alone 2", "Zoolander" şi "Wall Street: Money Never Sleeps" şi în producţii de televiziune precum "The Fresh Prince of Bel-Air", "Saturday Night Live", şi desigur unul dintre cele mai de succes show-uri din istoria televizunii "The Apprentice" - ca să numesc câteva!", i-a transmis el uniunii. 

Sindicatul i-a răspuns: "Vă mulţumim!". 

Trump a fost membru al Sindicatului din 1989 şi a apărut în mai multe producţii. Demisia nu-l împiedică să apară în filme şi proiecte TV.

Preşedinta SAG-AFTRA Gabrielle Carteris a iniţiat acuzaţii împotriva lui Trump prin procesul disciplinar al uniunii, susţinând că a promovat dezinformarea care a dus la atacul din 6 ianuarie. Ea a menţionat, de asemenea, că atacul asupra Capitolului i-a pus în pericol pe jurnalişti, unii dintre ei fiind membri ai SAG-AFTRA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.